Lasagne s bešamelem, lososem a rajčaty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Italské lasagne jsou jedna z nejlepších specialit středomoří. A je navíc velmi snadné si je připravit doma! Díky video receptu, který natočil šéfkuchař Marcel Ihnačák, si můžete zkusit upéct zajímavou variaci na klasické boloňské lasagne, tentokrát s rybím masem místo hovězího. Naučíte se připravit bešamel z mouky, másla a mléka a i samotnou omáčku na lasagne z blanšírovaných rajčat a lososa. Výhodou lasagní je to, že pláty těstovin můžete prokládat čímkoliv, co máte rádi. Pokud tedy nemáte zrovna chuť na lososa, zkuste ho vyměnit za špenát a kuřecí maso nebo za cokoliv jiného, co zrovna najdete v lednici a na čem si chcete pochutnat. S čím máte lasagne nejraději vy? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/lasagne-s-besamelem-lososem-a-rajcaty

Suroviny:
Bešamel:
- 50 g másla Pilos
- 2 lahůdkové cibulky (bílé části)
- 2 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 2 lžíce hladké mouky Belbake
- 500 ml mléka Pilos
- 1 hrst hoblinek parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
Lasagne:
- 5 – 7 rajčat
- 500 g filet z lososa
- 300 g lasagní z tvrdé pšenice Combino
- čerstvá bazalka
- 2 lahůdkové cibulky
- 1 hrst hoblinek parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- olivový olej Primadonna

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe