Losos marinovaný v červené řepě - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Nudí vás připravovat lososa vždy jen pečeného? Vyzkoušejte tentokrát marinovaného! Jako přílohu zvolil náš šéfkuchař svěží salát s řapíkatým celerem a jablkem.
Viz recept Romana na losos marinovaný v červené řepě se salátem z řapíkatého celeru a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/losos-marinovany-v-cervene-repe-se-salatem-z-rapikateho-celeru

Nákupní seznam
Losos
cukr krystal a sůl v poměru 2:1
500 g čerstvého lososa
200 g červené řepy
½ citronu
½ pomeranče
Salát z jablek a řapíkatého celeru
100 g jablka
100 g řapíkatého celeru
150 g vařených brambor
1 lžíce majonézy Mikado
1 lžíce zakysané smetany Pilos (18 % tuku)
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
keramický mlýnek s pepřem Kania
1 limetka (šťáva)
lahůdková cibulka
chlebové chipsy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe