Losos na páře se zeleninovým ragú a holandskou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY K. LIDLU

Vaření v páře? Nejlepší způsob, jak zachovat přirozenou chuť a živiny. Losos připravený na páře je šťavnatý a dokonale se hodí k zeleninovému ragú. Holandská omáčka dodá pokrmu luxusní nádech. Vyzkoušejte tento recept Romana Pauluse, který se bude skvěle hodit i na velikonoční tabuli. Je vaření v páře vaší oblíbenou úpravou? Napište nám do komentářů.

Suroviny:
• 250 ml drůbeží vývar
• 100 g mrkev
• 100 g řapíkatý celer
• 100 g fenykl
• 100 g celer
• 200 g brambory
• 100 g cuketa
• 100 g mražený hrášek Freshona
• keramický mlýnek s mořskou solí Deluxe
• keramický mlýnek s pepřem Deluxe
• 4 čerstvý filet z lososa s kůží
• extra panenský olivový olej Primadonna
• listová petržel
Holandská omáčka:
• 150 ml suché bílé víno
• 3 kuličky celý pepř Kania
• 2 bobkový list Kania
• 1 cibule
• 2 vejce „M“
• 1 citron (šťáva)
• 100 ml přepuštěné máslo

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/losos-na-pare-se-zeleninovym-ragu-a-holandskou-omackou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:12 Základ
0:43 Losos
1:12 Holandská omáčka
1:58 Servírování a závěr