Losos pečený v sezamu a restované soba nudle - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Losos obalený v sezamu a opečený na kokosovém oleji, servírovaný s japonskými soba nudlemi – to je recept na snadnou, rychlou a hlevně lehkou večeři od Romana Pauluse. Podívejte se na naše video a připravte chutné jídlo, jako stvořené pro horké letní dny. Najdete v něm voňavý zázvor, pikantní chilli a výraznou sójovou omáčku. To musíte ochutnat!
https://kuchynelidlu.cz/product/losos-peceny-v-sezamu-a-restovane-soba-nudle

Suroviny
-8 čerstvých filetů lososa s kůží
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-100 ml Bio kokosového oleje Vita d´Or
-50 g bílého sezamu Vitasia
-50 g černého sezamu Vitasia
-300 g (1 balení) soba nudlí Vitasia
-100 g červené cibule
-2 lžíce sekaného zázvoru
-100 g mrkve
-100 g papriky tří barev
-chilli koření Vitasia dle chuti
-4 lžíce sójové omáčky Vitasia
-4 lžíce restovaných solených arašídů
-lahůdková cibulka na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe