Losos s chřestovo-rajčatovou salsou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Oblíbená ryba se spoustou skvělé zeleniny. Tento losos na pánvi je typicky jarní rychlý recept, který vás naučí milovat kombinaci zeleného chřestu, rajčete a lilku. Marcel. Marcel Ihnačák vás provede postupem na svěží jídlo, které oživí váš denní příjem zeleniny a ukáže, že příloha k rybě může být stejně skvělá jako hlavní jídlo. Chřestová sezóna je krátká, tak neváhejte a vařte – věříme, že se losos s chřestovo-rajčatovou salsou zařadí mezi vaše oblíbené chřestové recepty.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://www.kuchynelidlu.cz/product/losos-s-chrestovo-rajcatovou-salsou

Suroviny:
Zapečený lilek
- 1 lilek
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 50 g parmezánu Parmigiano Reggiano Lovilio
- čerstvý tymián
Chřestovo-rajčatová salsa
- 150 g cherry rajčat
- 2 lahůdkové cibulky
- 1 hrst čerstvých bylinek (máta, listová petržel)
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 10 zelených chřestů
- ½ citronu (šťáva)
Losos
- 2 filety z lososa
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- ½ citronu (šťáva)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe