Luštěninový salát s křupavou rýží - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU
Luštěniny jsou zdravé a plné bílkovin. Když navíc víte, jak je připravit, jsou skvělou pochoutkou. Zkuste například recept šéfkuchaře Romana Pauluse, který připravil salát z luštěnin, ve kterém kromě fazolí a hrachu nechybí ani tolik populární cizrna. Tento veganský pokrm navíc zdobí rýže restovaná dozlatova, která nemusí být ani čerstvě uvařená, spotřebujete tak snadno i zbytky například z včerejší večeře. Salát doplňuje i pikantní dresink z chilli pasty. ️ Jaká je vaše nejoblíbenější luštěnina?
Suroviny:
· 400 g jasmínová rýže Vitasia
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 15 ml extra panenský olivový olej Primadonna
Salát:
· 250 g bílé fazole Freshona
· 300 g červené fazole Kidney Freshona
· 250 g vařená cizrna Freshona
· 100 g jemný hrášek Freshona
· 100 g cukrová kukuřice Freshona
· 1 šalotka
· listová petržel
Dresink:
· 1 lžíce Gochujang pasta Vitasia
· 45 ml extra panenský olivový olej Primadonna
· 30 ml bio javorový sirup Maribel
· 2 stroužky česnek
· 1 limetka (šťáva)
· 60 ml sójová omáčka Vitasia
· 10 g sezam Vitasia
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/lusteninovy-salat-s-krupavou-ryzi
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Rozpečení rýže
0:53 Příprava luštěninového salátu
1:27 Příprava dresinku
2:07 Ochucení
2:19 Servírování a závěr
Suroviny:
· 400 g jasmínová rýže Vitasia
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· 15 ml extra panenský olivový olej Primadonna
Salát:
· 250 g bílé fazole Freshona
· 300 g červené fazole Kidney Freshona
· 250 g vařená cizrna Freshona
· 100 g jemný hrášek Freshona
· 100 g cukrová kukuřice Freshona
· 1 šalotka
· listová petržel
Dresink:
· 1 lžíce Gochujang pasta Vitasia
· 45 ml extra panenský olivový olej Primadonna
· 30 ml bio javorový sirup Maribel
· 2 stroužky česnek
· 1 limetka (šťáva)
· 60 ml sójová omáčka Vitasia
· 10 g sezam Vitasia
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!
Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/lusteninovy-salat-s-krupavou-ryzi
Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe
Timecodes:
0:00 Úvod
0:10 Rozpečení rýže
0:53 Příprava luštěninového salátu
1:27 Příprava dresinku
2:07 Ochucení
2:19 Servírování a závěr