LUXUSNÍ ŠÍPKOVÁ OMÁČKA A ŠPIKOVANÉ VEPŘOVÉ MASO!

Je podzim a nastal čas vydatných omáček. Šípková omáčka mezi ně určitě patří. Pokud máte možnost použít šípkový protlak, super! Pokud ne, klidně použijte šípkovou marmeládu. Dávejte ale pozor na kvalitu a procentuální podíl šípků (Minimálně 40 procent). Místo vhodné zvěřiny, jsem použil prošpikovanou vepřovou plec. Jako příloha se k omáčce výborně hodí špekový knedlík. Přeji Vám dobrou chuť. Brepta.

►►► Litinové nádobí SKEPPSHULT objednávejte ZDE: https://www.receptybezbrepty.cz/litinove-nadobi-skeppshult/

►►► Breptovo krájecí prkénko (RBB a Duspiva) objednávejte ZDE: https://duspiva.receptybezbrepty.cz

Seznam ingrediencí které jsme použili:

Mrkev
Celer, petržel
Slanina
Vepřová plec
Sůl a pepř
Sádlo, cibule
Bobkový list, jalovec
Badyán, skořice
Nové koření, tymián
Citron
Červené víno
Šípkový džem nebo protlak
Máslo

Tak na co čekáte? Hurá do kuchyně!

#Ceskakuchyne #Šípkováomáčka #Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty/
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!