Mačanka - Chuťová bomba z východu

Mačanka je na přípravu velice jednoduchá. Když jednou ochutnáte, budete doslova závislí na této dobrotě. Jedná se o "polévku" do které se namáčel chléb a právě proto se jmenuje Mačanka. Pochází z východního Slovenska a Ukrajiny. Podává se převážně o Vánočních svátcích. Mačanku si také můžete připravit bez uzenin, jako "postní" jídlo. Když to někdy přeženete na bujaré oslavě s alkoholickými nápoji, Mačanka Vás spolehlivě "vyprostí" :-) Tak na co čekat? Hurá do kuchyně! Přejeme dobrou chuť!

Používáme švédské nádobí SKEPPSHULT

https://www.litinove-nadobi.cz/

Navštivte nás také ZDE:

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► WEB: https://www.receptybezbrepty.cz
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!