Maminčina jednoduchá šlehačková bábovka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Chtěli byste překvapit rodinu nebo přátele výborným zákuskem, ale nejste zrovna pečící profesionálové? ‍ Tuhle snadnou šlehačkovou bábovku zvládnete i bez jakýkoliv předchozích zkušeností se sladkým pečením. Je podle receptu maminky šéfkuchaře Romana Pauluse a potřebujete na ni jen několik dohromady smíchaných surovin a 35 minut v rozehřáté troubě. Pokud budete chtít, můžete si navíc vyhrát s pěkným kakaovým mramorováním. Kdo ve vašem okolí peče tu nejlepší bábovku?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/mamincina-jednoducha-slehackova-babovka

Suroviny:
- 250 g hladké mouky
- 250 g krystalového cukru
- 30 g vanilkového cukru
- 15 g kypřícího prášku
- 4 vejce „M“
- 250 ml smetany ke šlehání (33 %)
- 1 lžíce kakaa
- 200 g smetany ke šlehání (33 % tuku)
- 200 g čokolády na vaření (52 % tuku)
- vlašské ořechy k posypání
- polohrubá mouka na vymazání formy
- sádlo na vymazání formy

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe