Mandlové mléko - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Alternativy klasického kravského mléka jsou čím dál oblíbenější. A to nejenom u lidí s intolerancí na laktózu. Rostlinné náhražky mléka obsahují spoustu minerálů a jiných prospěšných látek, které v klasickém mléku nenajdete, a navíc jsou vhodné i pro vegany a ohleduplnější k naší planetě. Šéfkuchař Roman Paulus natočil návod na přípravu mandlového mléka a jak sami uvidíte, je to velmi snadné. Do mandlového mléka přidává pro lepší chuť i datli a vanilku, díky čemuž získá příjemnou nasládlou chuť. Po propasírování vám mandlové mléko vydrží v lednici stejně dlouho jako čerstvé mléko a můžete ho i stejným způsobem používat. Jaká rostlinná alternativa mléka je vaše nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/mandlove-mleko

Suroviny:
- 1 hrnek mandlí
- 4 hrnky vody
- 1 datli
- sůl
- vanilkový lusk

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe