Marinované kuřecí řízky s polníčkovým salátem - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Smetanou marinované kuřecí řízky smažené v klasickém trojobalu a podávané se salátem z polníčku a bramborovým dresinkem – to je recept na chutný oběd pro celou rodinu. Podívejte se na video Romana Pauluse a dozvíte se, jak ho připravit.
https://www.kuchynelidlu.cz/product/marinovane-kureci-rizky-s-polnickovym-salatem

Suroviny
Marinované kuřecí řízky
-1 chlazené kuře + 2 zadní čtvrtky Řezníkova čerstvá porce
-8 lžic zakysané smetany Pilos (18 % tuku)
-1 lžička mleté sladké papriky Mikado
-4 stroužky česneku
-1 lžíce sekané listové petržele
-1 citron (kůra + měsíčky na zakápnutí řízků)
-keramický mlýnek s mořskou solí Kania
-keramický mlýnek s pepřem Kania
-hladká mouka Castello na obalování
-2 vejce „M“
-strouhanka Castello na obalování
-přepuštěné máslo Pilos na smažení
-smažená listová petržel na ozdobu
Polníčkový salát
-100 g vařených brambor
-1 lžíce francouzské hrubozrnné hořčice Kania
-ocet dle chuti
-150 ml zeleninového vývaru
-100 ml extra panenského olivového oleje Primadonna
-100 g anglické slaniny Pikok
-2 vaničky polníčku
-100 g cherry rajčat

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe