Masové kuličky na kari - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Rychlý recept z běžně dostupných surovin. Jak na masové kuličky v kari omáčce ukáže šéfkuchař Roman Paulus v Kuchyni Lidlu. Představí recept na snadné kari, prozradí, jak udělat jídlo ve vegetariánské verzi i jak na masové kuličky, aby byly tak akorát a v omáčce se nerozpadaly. Tak si připravte mleté maso, zeleninu a rýži a dopřejte si hřejivé večeři, které vás nadchne.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/masove-kulicky-na-kari

Suroviny:
Maso
- 800 g mletého masa mix 100% Řezníkova čerstvá porce
- 1 vejce „M“
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania


Omáčka
- 3 lžíce přepuštěného másla
- 50 g zázvoru
- 1 chilli paprička
- 4 stroužky česneku
- 2 červené cibule
- 1 mrkev
- 2 lžíce kari koření Kania
- 1 plechovka loupaných krájených rajčat Freshona
- zeleninový vývar na podlití v případě potřeby
- 100 ml kokosového mléka Freshona
- hrst sekaného čerstvého koriandru
- 200 g jasmínové rýže Golden Sun


Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe