Medailonky z vepřové panenky s kari batáty - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Z vepřové panenky dokážete připravit spoustu skvělých receptů, ale jeden z nejlepších jsou medailonky podle receptu šéfkuchaře Marcela Ihnačáka. Ten vás kromě toho naučí i připravit kari batáty, které jsou, coby sladké brambory, zajímavou alternativou brambor klasických. K jejich přípravě budete potřebovat i netradiční suroviny, jako je například zázvor nebo skořice. Samotnou panenku už stačí jen podle návodu očistit, nakrájet a orestovat v rozpálené pánvi. A můžete podávat! Už jste někdy vyzkoušeli sladké brambory? A zachutnaly vám? Napište nám o tom do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/medailonky-z-veprove-panenky-s-kari-bataty

Suroviny:
- 2 batáty
- olivový olej Primadonna
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 3 stroužky česneku
- 2 cm čerstvého zázvoru
- 1 pálivá paprička
- 1 lžička mleté skořice Kania
- 1 lžička karí koření Kania
- 1 konzerva (425 ml) krájených loupaných rajčat Freshona
- 1 lžíce medu
- 1 citron
- 2 lahůdkové cibulky
- 1 hrst čerstvých bylinek (bazalka, petrželová nať, koriandr)
- 350 g vepřové panenky Řezníkova čerstvá porce
- 2 lžíce másla Pilos
- 1 hrst salátu mix

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe