Merunkovy kompot - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nejlepší způsob, jak si schovat kousek léta i na zimu, je připravit si ze sezónního ovoce dobrý kompot. Šéfkuchař Roman Paulus natočil návod na kompot z oblíbených meruněk. Naučíte se, jak připravit základ z cukrového rozvaru a vanilkového lusku, a zjistíte, proč je dobré v kompotu nechat i několik pecek. Nakonec bude stačit už jen 25 minut v zavařovacím hrnci. Kompoty vám pak vydrží ve spíži několik měsíců až let. Nebo jednoduše do té doby, než si na všech pochutnáte. Jaký kompot je váš nejoblíbenější? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/merunkovy-kompot

Suroviny:
- 1 l vody
- 500 g krupicového cukru
- 1 vanilkový lusk
- 1 kg čerstvých meruněk

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe