Mini vepřové steaky s petrželovým pestem Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pokud hledáte inspiraci na rychlý oběd nebo večeři, vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marcela Ihnačáka na mini steaky z vepřové panenky s česnekem a sušenými rajčaty. Naučíte se, jak správně panenku očistit i nakrájet i jak z ní během pár minut vykouzlit šťavnaté steaky. Jako přílohu budete podávat grilovanou zeleninu a domácí petrželové pesto! Tento recept je navíc skvělý v tom, že ho hravě zvládnete jak na grilu, tak doma v kuchyni. Jak máte panenku nejraději vy?

Suroviny:
· 1 hrst blanšírovaných mandlových plátků Belbake
· 1 hrst čerstvé listové petržele
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 1 hrst strouhaného Grana Padano Lovilio
· olivový olej Primadonna
· ½ citronu (šťáva)
· 600 g vepřové panenky
· 2 stroužky česneku
· 1 hrst sušených rajčat v oleji Baresa
· 1 svazek mrkve
· 1 svazek petržele
· 1 svazek lahůdkové cibulky
· čerstvý tymián

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/mini-veprove-steaky-s-petrzelovym-pestem

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe