Miso polévka - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Chtěli byste si připravit skutečnou orientální specialitu? Vyzkoušejte miso polévku podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Tato japonská polévka, která se obvykle podává k snídani, se připravuje z dashi vývaru, sojové miso pasty, wakame řasy a shi-take hub vařených v sójové omáčce. Když nakonec přidáte trochu lahůdkové cibulky, budete si za chvíli připadat jako na exotické dovolené. Jaké je vaše nejoblíbenější jídlo japonské kuchyně? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/miso-polevka

Suroviny:
- 1 l dashi vývaru
- 4 namočené shi-take houby z přípravy dashi vývaru
- 50 g sójové omáčky
- 115 g miso sojové pasty Vitasia
- 80 g jemného tofu
- 25 g wakame řasy
- 1 lahůdková cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe