Moravský vrabec se zelím a knedlíkem! To snad není možné! Ta chuť je prostě báječná! Nejlepší recept

Moravský vrabec je pořádně vypečené vepřové maso s knedlíkem a se zelím. Vepřové plecko doplňuje bůček, česnek, cibulka a koření. Receptů je mnoho a každému chutná na jiný způsob. Někdo si jako přílohu dává špenát a bramborové knedlíky, jiný zase "na studeno" s chlebem a hořčicí.... Variací je mnoho! Jídlo je vhodné na výtečný sváteční oběd, nebo lehkou večeři. Jedno má ale tento recept společné - Je to prostě paráda! Podívejte se, jak vrabce a hlavně zelí připravujeme my! Přejeme dobrou chuť!

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!