Mořský vlk grilovaný v celku - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Chcete si ugrilovat rybu a mít to prakticky bez práce? Přesně pro tuto příležitost připravil šéfkuchař Roman Paulus recept na celého mořského vlka pečeného na grilu s česnekem a tymiánem. Jediné, co kromě grilu budete potřebovat, je vpichový teploměr, díky kterému poznáte přesně ten moment, kdy bude ryba hotová. Nakonec se naučíte připravit i jednoduchý zkaramelizovaný citron, který vašemu grilování dodá nečekaný šmrnc. Na vlkovi si nejvíce pochutnáte s bagetou, salátem nebo třeba bramborami se zakysanou smetanou. S čím si ho dáte vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/morsky-vlk-grilovany-v-celku

Suroviny:
- celý vykuchaný mořský vlk
- sůl
- čerstvý tymián
- palička česneku
- extra panenský olivový olej
- ½ citronu
- krupicový cukr

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe