Můj polský hostitel mě naučil, jak správně připravovat zelí! Tajemstvím je ocet.

Můj polský hostitel mě naučil, jak správně připravovat zelí! Tajemstvím je ocet.

Ingredience:
zelí - 1 ks
horká voda - 1,5 l
ocet - 30 ml
POČKÁME 15 minut
cibule - 1 ks
vepřová kotleta - 400 g
rýže - 250 g
slanina - 150 g
sladká paprika - 5 g
sůl - 3 g
černý pepř - 3 g
voda - 100 ml
rajčatový protlak - 70 g
petrželová nať - 15 g
rajčatová omáčka - 150 ml
voda - 200 ml
Průměr formy 26 cm
PEČEME na 180 °C/40 minut

na omáčku:
majonéza - 30 g
citronová šťáva - 10 ml
česnek - 2 stroužky
sůl - 3 g
petrželová nať - 10 g
sladká smetana na vaření - 50 ml

Následuj nás na:
Youtube: https://www.youtube.com/c/Chutn%C3%BDTV
Facebook: https://www.facebook.com/Chutny.TV/
Instagram: https://www.instagram.com/chutnytv/