Nakládané kumquaty - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Kumquaty jsou zajímavé exotické ovoce, které si bude skvěle rozumět s velkou řadou vašich oblíbených receptů. I když ty pořádně zralé můžete používat i syrové, nejlépe si na nich pochutnáte, když je naložíte. A přesně návod na nakládané kumquaty připravil šéfkuchař Roman Paulus. ‍ Naučíte se, jak připravit marinádu z domácího karamelu a pomerančové šťávy i jak můžete kumquaty ještě trochu vylepšit tím, že je těsně před naložením krátce oflambujete. Hotovo budete mít už za další týden v lednici. A jak je využít? Chutnají skvěle i jen tak, ale nejvíc parády udělají v kombinaci s tvarohovými dezerty! Už jste je někdy ochutnali?

Suroviny:
100 g krupicového cukru
250 ml čerstvé pomerančové šťávy
3 hvězdičky badyánu
1 tyčinka skořice
5 hřebíčků
300 g kumquatů

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/nakladane-kumquaty

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe