Nakládaný citron - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Není od věci čas od času přijít na nějaký nový způsob ochucování jídla. Jedním z takových jsou nakládané citrony podle receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Nejedná se ale o klasické citrony naložené v cukru, nýbrž v soli. Tato pro nás nezvyklá varianta je základem spousty pokrmů v marocké kuchyni. Až citrony podle Romana Pauluse naložíte, pochutnáte si na jejich kůře coby na dochucovadle v pokrmech, jako jsou tažín, kuskus anebo v různých salátech. Už jste někdy něco podobného, jako je nakládaný citron v soli, ochutnali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/nakladany-citron

Suroviny:
- asi 1 kg hrubozrnné soli
- 2 kg bio citronů

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe