NEJLEPŠÍ GULÁŠOVÁ POLÉVKA Z MLETÉHO MASA! Polévková královna je zpátky! Klasika Českých kuchyní!

Gulášová polévka, klasika v kuchyni. Tentokrát si ji uděláme z mletého masa! (Vepřové a hovězí). Poctivě udělaný základ, pořádně restované mleté maso na cibulce, doplněné o čerstvou zelenou papriku a brambory. Silný vývar, česnek a majoránka, dílo dokonají! Na zahuštění jsme nepoužili mouku ale nastrouhané brambory. A ta barva! Paráda! Říká se, že gulášová polévka je druh uherské polévky. Je to možné Ale v České, poctivé kuchyni tato nejlepší polévka rozhodně nesmí chybět! Přejeme dobrou chuť!

#Gulasovapolevka #Ceskakuchyne

► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!