Nejlepší utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře! ⭐️

Utopenci, špekáčky s cibulí ve sladkokyselém nálevu. Kdopak by je neznal. Existuje mnoho receptů na ty nejlepší utopence. Každý je zkrátka dělá jinak a tak to má být. Každému podle jeho chuti. Špekáčky jsou oloupané, naříznuté nebo rozkrojené na menší části, cibule nakrájená na plátky. Nálev se vaří z vody, octa, soli, cukru a koření. Já jsem vyzkoušel utopence podle michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila kterému děkuji za recept. Jak to dopadlo? Máte možnost si to vyzkoušet sami Napište mi do komentáře, jak vám utopenci chutnali ️ Přeji vám dobrou chuť, Brepta.

Edit: V titulcích ve videu není uveden OCET 0,5 litru!

Seznam ingrediencí:

Špekáčky 6 až 8 kusů
Zelená paprika 2 ks
Červená paprika 2 ks
Česnek 3 stroužky
Cibule 2 ks
Červená cibule 2 ks

Voda 1 litr
OCET 0,5 l
Cukru 2 lžíce
Sůl 1 lžička
Nové koření 1 lžička
Pepř 1 lžička
Špetka chilli
Bobkový list 5 ks
Dvě větvičky libečku
Dvě větvičky kopru

E-shop: https://bit.ly/3l4QH1D

#Receptybezbrepty

► MAIL: Brepta@receptybezbrepty.cz
► FACEBOOK: https://www.facebook.com/Receptybezbrepty
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/receptybezbrepty/
► PINTEREST: https://cz.pinterest.com/receptybezbrepty
► PŘIHLASTE SE K ODBĚRU A DEJTE LAJK! DĚKUJEME!