Nejznámější druhy ořechů - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Věděli jste, že velká část ořechů vlastně nejsou ořechy? Například buráky, ale dokonce i mandle nebo kešu se mezi ořechy řadí tak trochu omylem, přesto se s nimi v kuchyni zachází obdobně. ‍ Víc vám prozradí šéfkuchař Roman Paulus, který přichystal přehled nejoblíbenějších ořechů a jejich využití při vaření. Společně se podíváte na tradiční lískové nebo vlašské ořechy, pistácie, ale také na již zmiňované „neořechy“. Oříšky si dopřávejte často, ale v malých porcích. I když jsou zdravé a plné minerálů, jsou i poměrně tučné. A jaké jsou vaše nejoblíbenější?


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/nejznamejsi-druhy-orechu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:33 Buráky
1:06 Lískové ořechy
1:22 Pistácie
1:41 Vlašské ořechy
2:21 Mandle
2:45 Kešu
3:16 Závěr