Nejznámější sladkovodní ryby - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Rybaření je skvělý koníček, ale vaření a pečení ryb je ještě lepší! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video přehled v kuchyni nejčastěji používaných sladkovodních ryb. Ukáže vám například oblíbené kaprovité ryby, mezi které patří kromě kapra i amur nebo lín. Zjistíte, jak můžete naložit se pstruhem a sivenem a podíváte se i na specifika dnes již poměrně vzácného úhoře. Nakonec zjistíte něco i o candátu, štice nebo vousatém sumci.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/nejznamejsi-sladkovodni-ryby

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe