NEPEČENÝ ANANASOVÝ DORT! - Recept | Když Vaří Babička

Podrobný recept na ananasový dort:
Budeme potřebovat:
5 kelímků zakysamé smetany (min. 15% po 200 g)
2 ananasové kompoty
2 vanilkové cukry
sáček dětských piškotů (240 g)
želatinový ztužovač zastudena (Dr. Oetker nebo Vitana)
čokoládové zdobení

Postup:
Na dno dortové formy vyrovnáme piškoty a na ně nasypeme polovinu ananasu, nakrájeného na menší kousky. Smetanu rozmícháme s vanilkovým cukrem. Želatinový ztužovač připravíme dle návodu a lejeme tenkým praménkem, za stálého míchání, do připravené smetany . Polovinu směsi nalejeme na připravené piškoty s ananasem a rozetřeme. Poklademe druhou vrstvu piškotů a ananasu, zalejeme zbytkem smetany, uhladíme a posypeme čokoládovým zdobením. Dáme ztuhnout do lednice, nejlépe přes noc.

Pokud si toto nebo jiné z mých receptů doma zkusíš, vyfoť tvůj výtvor na Instagram a označ mě @kdyzvaribabicka

Také mě můžete sledovat na sociálních sítích:
Instagram: http://bit.ly/kdyzvaribabickaig
Facebook: http://bit.ly/kdyzvaribabickafb

Tvorba videa:
obsazení: Babička
kamera: Hendys
střih: Hendys
intro: Thr0nSK

obchodní záležitosti: kdyzvaribabicka@gmail.com

© Když Vaří Babička, Hendys 2017