Noky s brokolicí, hruškou a omáčkou ze sýra s modrou plísní - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chcete inspiraci na jednoduchý a hlavně rychlý oběd nebo večeři? Tady je! Šéfkuchař Roman Paulus připravil bramborové gnocchi s brokolicí a smetanovou omáčkou. Naučíte se správně opéct brokolici, aby zůstala křupavá a plná vitaminů, a zjistíte, jak vykouzlit jednoduchou omáčku ze smetany a sýru s modrou plísní. Hotové noky pak doplňte o nakrájenou hrušku (nebo jablko) a posypte sekanými ořechy – vlašáky nebo kešu. Jaký je váš oblíbený rychlý recept?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/noky-s-brokolici-hruskou-a-omackou-ze-syra-s-modrou-plisni

Suroviny:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 200 g brokolice
- 100 ml zeleninového vývaru
- 100 ml čerstvé smetany (33 %) Pilos
- 100 g sýra s modrou plísní Rival Pilos
- 150 g bramborových noků Italiamo
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 tvrdší hruška
- 1 hrst listové petržele
- hrst vlašských ořechů Alesto

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe