O bylinkách - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Bylinek existuje nespočet různých druhů a bez přehánění se dá říct, že bychom se bez nich v kuchyni jednoduše neobešli. ‍ To ví i šéfkuchař Roman Paulus, a proto natočil video přehled těch nejpoužívanějších (ale i méně známých) bylin, které můžete při vaření používat. Dozvíte se plno zajímavostí o klasikách, jako je pažitka, bobkový list, oregano či bazalka, ale objevíte i o něco méně známé bylinky, mezi které patří třeba yzop, estragon nebo libeček. Roman Paulus vám přehledně vysvětlí, které z nich se nejlépe hodí k masu, které do polévky a se kterými uděláte nejvíce parády například v dezertech. Jaká z těchto bylinek je vaše nejoblíbenější?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/o-bylinkach

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe