O cejlonské skořici - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Putování po Srí Lance zavedlo šéfkuchaře Romana Pauluse na plantáž, kde se pěstuje pravá cejlonská skořice. Podívejte se, jak se skořice sklízí, čistí a pak samotná připravuje na sušení. Zjistíte taky, proč je skořice typicky zarolovaná nebo jaké jsou rozdíly mezi levnější čínskou (či vietnamskou) skořicí a tou pravou cejlonskou, která zaručeně vylepší každý váš dezert, ale třeba i oblíbený kari recept! Už jste někdy pravou cejlonskou skořici vyzkoušeli?


A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/o-cejlonske-skorici

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes
0:00 Úvod
0:53 Jak se sklízí skořice
1:14 Zpracování skořice
2:38 Zabalení skořice
3:28 Jak se suší skořice
4:18 Jak se strouhá skořice
4:23 Jaké máme druhy skořice
4:48 Závěr