O mléce - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nízkotučné, polotučné, plnotučné… Tohle rozdělení druhů mléka zná patrně každý. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, že typů mléka je mnohem víc. Kromě kravského mléka můžete zvolit například i kozí, které má velmi nízký obsah laktózy, anebo ovčí, které se zase skvěle hodí na výrobu různých sýrů. Podle toho, jaké kultury se v mlékárně do mléka přidají, vznikne z mléka kefír, jogurt nebo třeba zakysaná smetana. Mezi další oblíbené variace patří i podmáslí či acidofilní mléko. Jak máte mléko nejraději vy?
A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/o-mlece

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe