O sýrech - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Znáte někoho, kdo by nemiloval sýry? Ať už jste sýroví profíci, nebo zatím znáte jen goudu a eidam, připravil pro vás šéfkuchař Roman Paulus přehled základních druhů sýra a jejich dělení. Dozvíte se, že sýry můžete dělit například podle tvrdosti – od tvrdého parmezánu a pecorina přes polotvrdý ementál až po měkký kozí sýr, nebo podle druhu plísně. Ta může být modrá (gorgonzola), bílá (brie nebo camembert) anebo červená (romadur). Vybírat můžete i podle druhu použitého mléka – od běžného kravského, přes vzácnější ovčí a kozí až po buvolí, které se používá třeba při přípravě originální mozzarelly. Roman Paulus vám kromě toho dá i několik tipů, k čemu se daný sýr hodí a s jakými chutěmi ho nejlépe kombinovat. Jaký je váš nejoblíbenější sýr? Napište nám to do komentářů!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/o-syrech

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe