Onigirazu s tuňákovou pomazánkou - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Onigirazu jsou praktické sushi sendviče, které jsou extrémně populární v Japonsku – a jakmile je jednou vyzkoušíte, hned vám bude jasné proč! Šéfkuchař Roman Paulus natočil video návod na onigirazu s tuňákovou pomazánkou (kterou si také sami vyrobíte). Zjistíte nejenom, jak připravit náplň, ale také jak samotný japonský sendvič správně zabalit do sushi rýže a listu nori řasy. Získáte tak skvělé hlavní jídlo nebo i praktickou svačinu či rychlý oběd do práce. Už jste onigirazu někdy vyzkoušeli?

Suroviny:
Tuňáková pomazánka:
· 100 g tuňák ve slunečnicovém oleji
· 1 lžička chilli pasta
· 60 g červená cibule
· 2 lžíce majonéza
· sůl
· pepř
· 1 lžička citronová šťáva
Onigirazu:
· 4 list nori řasa
· 400 g vařená a ochucená sushi rýže
· 60 g ledový salát
· 60 g okurka
· 2 vejce „M“
· 1 lžička olivový olej

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/onigirazu-s-tunakovou-pomazankou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:06 Příprava tuňákově pomazánky
0:43 Plnění
2:25 Servírování