Oříškové máslo - Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Nenechte se mýlit! Oříškové máslo nezískalo své jméno po surovině, která by se do něj přidávala. Ořechy v něm nenajdete. Šéfkuchař Roman Paulus vás zato naučí, jak připravit „brown butter“, které má krásně oříškovou barvu i chuť. Nic jiného než máslo k tomu potřebovat nebudete – postup přípravy se příliš neliší od přepuštěného másla. Výsledek pak můžete použít všude tam, kde chcete docílit příjemného oříškového nádechu – v dezertech, omáčkách nebo třeba i bramborové kaši. Už jste někdy oříškové máslo v kuchyni použili? Kam jste ho přidali?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/kulinarska-akademie-lidlu/oriskove-maslo

Suroviny:
- máslo

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe