Pastrami sousvide - gril #352

Dnes si ukážeme jak na pastrami naložené v láku a tepelnou úpravu nejdříve pomocí sous vide a následně v grilu. Za mě skvělá kombinace a super výsledek. A jak děláte pastrami vy? Pište mi do komentářů.

Lák na 1L Vody
60g pragandy
25g třtinového cukru
1 lžička mletého koriandru
1 lžička hrubě mletého pepře
1 lžička mleté hořčice
1 lžička chilli
1/2 lžičky mletého nového koření
1/2 lžiřky zázvoru
1 bobkový list
1 hřebíček
1-2cm skořice
10-14 dní naložit

následně na maso hrubě mletý černý pepř a nahrubo koriandr v poměru 2:1


Navštivte můj eshop
https://www.pipmaster.cz/

--⏱️ Časové Značky ⏱️---

Přihlaste se k odběru kanálu
https://www.youtube.com/c/pipmaster?sub_confirmation=1

Staňte se členem kanálu a získej výhody
https://www.youtube.com/c/pipmaster/join

Přidejte se na sociálních sítích
▶FB https://www.facebook.com/pipMasterGrillBBQ
▶Instagram https://www.instagram.com/pipmastergrill/