Pavlova roláda- Roman Paulus - Kulinářská Akademie Lidlu

Abyste na oblíbený dezert Pavlova nemuseli chodit jenom do cukrárny, připravil šéfkuchař Roman Paulus video návod, díky kterému ho zvládnete i doma – tentokrát v podobě sladké rolády. Základem je spousta bílkového sněhu. ️ Naučíte se, jak správně usušit bílkový plát i jak ho potom správně zarolovat, aby se nezačal lámat a drolit. Roládu pak můžete naplnit krémem z mascarpone a lesním ovocem. Samotné rolování není taková legrace jako u piškotové rolády, ale díky triku s pečicím papírem to určitě hravě zvládnete. Už jste Pavlovu někdy ochutnali?

Suroviny na 2 rolády:
300 g bílků (asi 10 vajec)
150 g krystalového cukru
600 g moučkového cukru
2 lžíce kukuřičného škrobu

Náplň:
krém z mascarpone
1 vanička (125 g) malin
2 vaničky (250 g) borůvek
ragú z lesního ovoce
čerstvé jahody na ozdobu
máta nebo meduňka na ozdobu

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pavlova-roláda

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe