Pečená husa se zeleninou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Udělejte si malou generálku před svatomartinskými hody! ‍ Šéfkuchař Marcel Ihnačák připravil recept na výbornou pečenou husu s lehkou přílohou v podobě blanšírované a restované zeleniny. Naučíte se, jak správně husu připravit na pečení i jak dále pracovat s výpekem, aby nepřišel nazmar. Také se dozvíte, jak připravit zápražku z mouky a husího tuku, abyste mohli vyrobit jednoduchou, ale velmi chutnou omáčku na dokončení celého svátečního jídla. Jako příloha vám zachutná křupavá zelenina – brokolice, květák, řapíkatý celer a kedlubna. Takováto pochoutka udělá spoustu radosti třeba i na rodinném nedělním obědě. Dejte nám v komentářích vědět, s čím máte husu nejraději vy!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-husa-se-zeleninou

Suroviny:
- 1 celá husa (vnitřnosti v sáčku)
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- celý kmín Kania
- 300 ml bílého suchého vína Soave
- 3 lžíce hladké mouky Castello
- čerstvý tymián
- 1 brokolice
- 1 květák
- 1 svazek mrkve
- 1 kapusta
- 1 řapíkatý celer
- Bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 3 stroužky česneku

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe