Pečená kachna s perníkovou nádivkou a pomerančovou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kachní maso si skvěle rozumí se sladkým ovocem, a proto ochutnejte kachnu s pomerančovou omáčkou a perníkovou nádivkou.
Viz recept Romana na pečená kachna s perníkovou nádivkou a pomerančovou omáčkou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kachna-s-pernikovou-nadivkou-a-pomerancovou-omackou

Nákupní seznam
1 kachna bez drobů Čerstvá porce
1 cibule
4 lžíce másla Pilos
1 houska
2 vejce “M“
100 g perníčků s cukrovou polevou Tastino
50 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
listová petržel
kmín celý Mikado
500 ml vody
50 g cukru krystal Castello
250 ml   čerstvé pomerančové šťávy
200 ml Tawny Port portského likérového vína Armilar
500 ml silného kachního vývaru
1 pomeranč (kůra)

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe