Pečená kachna s pohankovou nádivkou a řepným zelím - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dozlatova vypečená kachna s křupavou kůžičkou, pohankovou náplní a hlavně bez kostí! Jak na to vám prozradí šéfkuchař Roman Paulus ve videu Kuchyně Lidu. Dozvíte se, jak upéct kachnu bez kostí, aby držela tvar, recept na chutnou pohankovou nádivku a návod, jak připravit „zelí“ z červené řepy. Zapomeňte na upatlané obíračky kostí a pochutnejte si podle našeho receptu s celou rodinou.

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kachna-s-pohankovou-nadivkou-a-repnym-zelim

Suroviny:
Plněná kachna
- 200 g vařené pohanky Campo Largo
- 2 lžíce másla Pilos
- 2 cibule
- 2 starší housky
- 2 lžíce sekané listové petržele + na ozdobu
- 2 vejce „M“
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- 1 kachna bez drobů
- 2 lžíce kmínu Kania
- 2 lžíce sádla vypečeného z kachny
- hladká mouka Castello na zaprášení
Příloha
- 2 lžíce sádla vypečeného z kachny
- 1 červená cibule
- 1 lžíce krupicového cukru Castello
- 100 ml červeného vína Bordeaux
- 400 g červené řepy
- 1 lžička mleté skořice Kania
- 1 lžíce kmínu Kania
- 1 lžíce bramborového škrobu Castello
- vídeňská cibulka

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe