Pečená kachna se špeclemi a zelím - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená kachna se špeclemi a zelím – to je pořádný kus masa s vydatnou přílohou. Tento pokrm podle Romana Pauluse zažene i veliký hlad.
Viz recept Romana na pečená kachna se špeclemi a zelím a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kachna-se-speclemi-a-zelim

Nákupní seznam
Kachna
1 kachna bez drobů Řezníkova čerstvá porce
1 cibule
sůl s jódem Castello
kmín celý Mikado
250 ml světlého piva Argus
Omáčka
1 větší cibule
kachní výpek a sádlo (získáme při pečení)
kosti z upečené kachny (po vykostění)
1 lžíce hladké mouky Castello
250 ml světlého piva Argus
Špecle
300 g hrubé mouky Castello
3 vejce „M“
keramický mlýnek s mořskou solí Kania
100 g špenátového protlaku Chira
Špecle se zelím
1 cibule
kachní výpek a sádlo (získáme při pečení)
obrané kachní maso z kostry
150 g kysaného zelí Chira
Vídeňská cibulka
1 cibule
hladká mouka Castello na obalení
1 lžička sladké mleté papriky Mikado
řepkový olej Promienna na smažení

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe