Pečená krkovice na pivě se zadělávanou kedlubnou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Vepřová krkovice v pivu podávaná se salátem z kedlubny. Tento recept Vás skutečně dostane.
Viz recept Romana na pečená krkovice na pivě se zadělávanou kedlubnou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/pecena-krkovice-na-pive-se-zadelavanou-kedlubnou.

Nákupní seznam
800 g vepřové krkovice bez kosti v celku Čerstvá porce
sůl s jódem Castello
2 cibule
6 stroužků česneku
bobkový list Mikado
čerstvý rozmarýn
500 ml polotmavého ležáku 11 Granát Argus
30 g másla Pilos
100 g kořenové zeleniny (1 mrkve, 30 g celeru, 1 petržele)
1 řapíkatého celeru
mořská sůl v mlýnku Kania
15 g hladké mouky Castello
100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (33 % tuku)
100 ml čerstvého mléka Pilos (3,5 % tuku)
400 g kedlubny
čerstvá petrželka
černý pepř v mlýnku Kania

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe