Pečená krkovice s domácím lečem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNE LIDLU

Pečené vepřové maso podávané na chlebu, k tomu domácí lečo - to je náš tip na dobrý oběd. Vyzkoušejte recept tento Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na pečená krkovice s domácím lečem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! http://kuchynelidlu.cz/product/pecena-krkovice-s-domacim-lecem.

Nákupní seznam
1 kg vepřové krkovice bez kosti v celku Čestvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 lžíce selského sádla Pikok
čerstvý rozmarýn
150 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
olivový olej Primadonna
1 cibule
6 stroužků česneku
3 papriky mix (1 červená, 1 zelená, 1 žlutá)
1 cuketa
1 lžíce rajčatového protlaku bez konzervantů Mikado
1 konzerva krájených loupaných rajčat Freshona
1 nebalený šumavský bochník
1 hrst čerstvé petrželky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe