Pečená krůtí prsa se slaninou a sušenými rajčaty - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Krůtí prsa jsou velmi náchylná k přepečení a jejich příprava je pro kuchaře opravdová výzva. Obalíte-li maso ve slanině, docílíte tak lepšího výsledku. Vyzkoušejte tento skvělý recept Romana Pauluse.
Viz recept Romana na Pečená krůtí prsa se slaninou a sušenými rajčaty a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-kruti-prsa-se-slaninou-a-susenymi-rajcaty

Nákupní seznam
Náplň
100 g sušených rajčat v oleji Baresa
2 stroužky česneku
6 lístků čerstvé bazalky + na ozdobu
30 g strouhaného sýru grana padano Lovilio
2 lžíce strouhanky Castello
Krůtí prsa
1 kg krůtích prsou v celku Řezníkova čerstvá porce
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
200 g plátků anglické slaniny Pikok
Bramborová kaše
asi 100 ml čerstvého mléka Pilos (obsah tuku 3,5 %)
asi 100 ml čerstvé smetany ke šlehání Pilos (obsah tuku 33 %)
400 g brambor
2 lžíce extra panenského olivového oleje Promienna
hrst rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe