Pečená makrela s brokolicí a cherry rajčátky - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Uzená makrela je dnes už klasika, ale ještě víc si pochutnáte, když si tuto rybu připravíte pečenou! Šéfkuchař Marcel Ihnačák natočil video recept na pečenou makrelu plněnou měsíčky citronu a rozmarýnem. Až budete mít rybu naplněnou a ochucenou v troubě, stihnete si rychle připravit i přílohu – ta je tentokrát v podobě blanšírované brokolice s lahůdkovou cibulkou a cherry rajčaty. A pokud budete chtít přikousnout ještě něco, stačí si v pánvi orestovat několik kousků čerstvého pečiva. Jak makrelu máte nejraději vy?

Suroviny:
· 2 čerstvá makrela
· olivový olej Primadonna
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· 2 citron
· čerstvý rozmarýn
· 1 brokolice
· 200 g cherry rajčata
· 4 stroužky česnek
· 1 svazek lahůdková cibulka
· 2 lžíce máslo Pilos
· čerstvá máta
· ½ citron (šťáva)

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecena-makrela-s-brokolici-a-cherry-rajcatky

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe

Timecodes:
0:00 Úvod
0:18 Příprava makrely a pečení
1:25 Příprava přílohy
4.30 Servírování