Pečená mořská štika s rajčatovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Kdykoliv se vám začne stýskat po dovolené u Středozemního moře, sáhněte po tomto receptu šéfkuchaře Romana Pauluse. Připravil pečené filety mořské štiky s rajčatovým ragú, které dokáže obstát i jako samostatné vegetariánské hlavní jídlo, když přidáte trochu těstovin. Naučíte se, jak správně rybu opéct na přepuštěném másle i jak připravit ono středozemní ragú. Do toho přijdou samé dobré suroviny – česnek, rajčata, kapary, olivy, bazalka a hlavně bílé víno. Ale jenom trocha. Co uděláte s tím zbytkem?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-morska-stika-s-rajcatovym-ragu

Suroviny:
- bio extra panenský olivový olej Primadonna
- 8 stroužků česneku
- 300 g cherry rajčátek
- 50 ml bílého suchého vína Soave
- keramický mlýnek s chilli Kania
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 100 g černých oliv Baressa
- 50 g kaparů Italiamo
- 600 g filetů bez kůže z mořské štiky
- 3 lžíce přepuštěného másla
- hladká mouka Belbake
- snítka čerstvého tymiánu
- 1 lžíce másla
- 1 hrst čerstvé bazalky + na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe