Pečená pikantní krkovice s bramborami - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Patříte mezi milovníky pikantních chutí? Pak je tento recept stvořený přímo pro vás. Připravte si krkovici pečenou v pikantní marinádě s bramborami a grilovaným lilkem.
Viz recept Romana na pečená pikantní krkovice s bramborami a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-pikantni-krkovice-s-bramborami

Nákupní seznam
1 kg vepřové krkovice bez kosti v celku Řezníkova čerstvá porce
150 g pikantního kečupu ve skle Mikado
4 stroužky česneku
30 g zázvoru
1 lžička sladké mleté papriky Mikado
1 pálivá paprička
2 lžíce sójové omáčky Mikado
2 lžíce květového medu Marlene
černý pepř v mlýnku Kania
mořská sůl v mlýnku Kania
Příloha
400 g brambor (menší kusy)
extra panenský olivový olej Primadonna
lilek
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe