Pečená pražma s houbami a fenyklem - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Dopřejte si rybu v tom nejlepším provedení a připravte si recept Marcela Ihnačáka na pečenou pražmu s chorizem, houbami a olivami.
Viz recept Marcela na pečená pražma s houbami a fenyklem a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-prazma-s-houbami-a-fenyklem

Nákupní seznam
2 pražmy
1 cibule
50 g uherské klobásy Pikok
extra panenský olivový olej Primadonna
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
1 fenykl
3 stroužky česneku
2 hlívy ústřičné
čerstvý tymián
1 hrst zelených a černých oliv bez pecek Baresa
100 ml suchého bílého vína Pinot Grigio
1 citron
100 g čerstvé rukoly

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe