Pečená pražma s paellou - Marcel Ihnačák - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Paella je snad nejznámější španělské jídlo. Připravte si hostinu po španělsku a uvařte si paellu s pečenou pražmou podle Marcela Ihnačáka.
Viz recept Marcela na pečená pražma s paellou a nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu! https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-prazma-s-paellou

Nákupní seznam
1 pražma (cca 500 g)
mořská sůl v mlýnku Kania
černý pepř v mlýnku Kania
extra panenský olivový olej Primadonna
1 citron
čerstvý tymián
200 g choriza Sol & Mar
1 cibule
4 stroužky česneku
2 bobkové listy Mikado
3 papriky (červené a žluté)
200 g rýže na paellu Sol & Mar
100 ml suchého bílého vína
1,5 l zeleninového vývaru
1 hrst zelených a černých oliv bez pecek Baresa
50 g másla Pilos
2 lahůdkové cibulky
listová petržel

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe