Pečená telecí špička s bramborovou kaší, hráškem a mrkví - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Pečená telecí špička je skvělá specialita, která se náramně hodí například na nedělní rodinný oběd. Díky receptu šéfkuchaře Romana Pauluse si s tímto jídlem hravě poradíte. Naučíte se, jak správně květovou špičku orestovat ze všech stran, aby neztratila nic ze své šťavnatosti. Dále zjistíte, jak tento krásný kus masa upéct k naprosté dokonalosti – nezapomeňte, že pro ten nejlepší výsledek budete potřebovat vpichový teploměr. Nakonec si nejvíc pochutnáte, když telecí špičku doplníte jemnou bramborovou kaší a dušenou mrkví na másle s hráškem. A jakou část telecího máte nejraději vy?

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-teleci-spicka-s-bramborovou-kasi-hraskem-a-mrkvi

Suroviny:
- 800 g telecí špičky Řezníkova čerstvá porce
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 ml rostlinného oleje Vita D'or
- snítka čerstvého rozmarýnu
- 500 g mrkve
- 4 lžíce másla Pilos
- 100 ml vody
- 200 g mraženého hrášku Freshona
- 350 g vařených brambor
- 100 ml smetany ke šlehání (33 % tuku) Pilos

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe