Pečená treska s bazalkovo-zeleninovým ragú - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Zdravá večeře plná křupavé zeleniny a jemného opečeného rybího masa, dochuceného lahodnou rajčatovou pastou. Jak na tresku se zeleninou vám prozradí šéfkuchař Roman Paulus v Kuchyni Lidlu. Dozvíte se, jak připravit rajčatovou pastu i bazalkové pesto, jak správně opéct tresku, i čím celé jídlo dokončit, aby lahodilo nejen oku, ale i chuťovým buňkám. Navíc stačí vynechat chlebový chips a zaprášení ryby a jídlo ocení i ti, kteří drží bezlepkovou dietu. Pochutnejte si bez výčitek na jednoduchém receptu už za pár minut!

A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu!
https://kuchynelidlu.cz/product/pecena-treska-s-bazalkovo-zeleninovym-ragu-a-rajcatovou-pastou

Suroviny:
Bazalková pasta
- 2 hrsti čerstvé sekané bazalky
- 1-2 stroužky česneku
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- 50 ml bio extra panenského olivového oleje Primadonna
Rajčatová pasta
- 100 g sušených rajčat v olivovém oleji Baresa
- 2 lžíce strouhaného sýru Grana Padano
- 2 lžíce čerstvé sekané bazalky
- 2 lžíce bio extra panenského olivového oleje Primadonna
Pečená treska
- 4 filety tresky tmavé
- keramický mlýnek s mořskou solí Kania
- keramický mlýnek s pepřem Kania
- hladká mouka Castello na pomoučnění
- řepkový olej Vita D'or
- 1 lžíce másla Pilos
Příloh
- 100 ml zeleninového vývaru
- 80 g bílých fazolí Campo Largo (200 g vařených)
- 100 g mrkve
- 100 g cukety
- 1 lžíce másla Pilos
- 4 lžíce bazalkové pasty
- polosušená cherry rajčata na ozdobu
- chlebové chipsy na ozdobu

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https:// www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe