Pečená treska s chřestem a holandskou omáčkou - Roman Paulus - RECEPTY KUCHYNĚ LIDLU

Chřestová sezóna netrvá dlouho, a tak ji nezapomeňte pořádně využít. Zkuste například tento recept od šéfkuchaře Romana Pauluse. Připravil filety tresky se zeleným chřestem a věřte tomu, že to je opravdová pochoutka. Naučíte se, jak připravit samotné filety i jak na přílohu v podobě vařených brambor a samozřejmě již zmiňovaného chřestu. S výjimkou vařených bramboru navíc zvládnete celý recept připravit v jedné pánvi. Budete tak mít rychlý oběd nebo večeři, který je nejenom zdravý, ale také po něm nezůstane příliš mnoho zašpiněného nádobí. Třešničkou na pomyslném dortu je pak už jenom domácí holandská omáčka. Už jste s chřestem někdy vařili?A nezapomeňte se přihlásit k odběru našeho YouTube kanálu pod videem!

Suroviny:
· 600 g (4 porce) filetu z tresky
· keramický mlýnek s mořskou solí Kania
· keramický mlýnek s pepřem Kania
· keramický mlýnek s chilli Kania
· 2 lžíce hladké mouky Belbake
· extra panenský olivový olej Primadonna
· 200 g brambor
· 2 lžíce másla Pilos
· 1 lžíce čerstvé pažitky
· 1 lžíce čerstvé listové petržele
· 400 g zeleného chřestu
· 1 lžíce čerstvého tymiánu
· 4 stroužky česneku
· 8 cherry rajčat
· holandská omáčka


Celý recept najdete na webu Kuchyně Lidlu:
https://kuchynelidlu.cz/recept/pecena-treska-s-chrestem-a-bylinkovou-holandskou-omackou

Sledujte naši nabídku na http://lidl.cz
Přidejte si nás na Facebooku - http://facebook.com/lidlcesko
Sledujte nás na Instagramu - https://www.instagram.com/lidlcz/
Navštivte Kuchyni Lidlu na http://kuchynelidlu.cz/
Přihlaste se k odběru newsletteru na https://kuchynelidlu.cz/Home/Subscribe